SELAMAT DATANG

Salam satu Malaysia, Satu aspirasi mahasiswa bersatu,

Laman blog ini merupakan Laman Blog Rasmi Majlis Penghuni Desasiswa Murni USM Kampus Kesihatan. Terima kasih kerana berkunjung ke laman blog ini. Semoga segala maklumat berkaitan Desasiswa Murni & MPDM dapat disampaikan dengan berkesan melalui blog ini. Sebarang maklumat aktiviti dan perancangan MPDM akan dikemaskini setiap masa melalui blog ini untuk memudahkan penghuni merujuk dan mendapatkan maklumat yang berkaitan. Terima Kasih

Pengumuman MPDM


Masalah Air : Minta kerjasama para penghuni supaya mengumpulkan bahan bukti untuk masalah air. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima kasih.

Masalah Papan Kenyataan : Minta kerjasama semua penghuni dan persatuan supaya menggunakan papan kenyataan dengan berhemat serta menurunkan pengumuman atau iklan yang akitivitinya telah dijalankan. Satu pengemasan papan kenyataan akan dijalankan tidak lama lagi. Tindakan akan diambil untuk mereka yang menyalahguna papan kenyataan. Harap maklum.

_______________________________________PERTANDINGAN BLOK TERBAIK

UNTUK MAKLUMAN SEMUA PENGHUNI MURNI, PIHAK USM AKAN MENGADAKAN SATU PERTANDINGAN BLOK TERBERSIH DAN TERCANTIK DALAM MASA TERDEKAT INI.JADI DIMINTA AGAR KETUA BLOK DAN KETUA ARAS MEMAINKAN PERANAN YANG PENTING DALAM PERKARA INI.PENGHUNI JUGA PERLULAH MEMBERIKAN KERJASAMA YANG YANG PENUH DALAM PERKARA INI.BERBAKTILAH KEPADA DESA KITA. AYUH, MARI BERSAMA KITA MEMACU KEGEMILANGAN DESASISWA MURNI.

0 comments:

Catat Ulasan

Pengikut