SELAMAT DATANG

Salam satu Malaysia, Satu aspirasi mahasiswa bersatu,

Laman blog ini merupakan Laman Blog Rasmi Majlis Penghuni Desasiswa Murni USM Kampus Kesihatan. Terima kasih kerana berkunjung ke laman blog ini. Semoga segala maklumat berkaitan Desasiswa Murni & MPDM dapat disampaikan dengan berkesan melalui blog ini. Sebarang maklumat aktiviti dan perancangan MPDM akan dikemaskini setiap masa melalui blog ini untuk memudahkan penghuni merujuk dan mendapatkan maklumat yang berkaitan. Terima Kasih

Pengumuman MPDM


Masalah Air : Minta kerjasama para penghuni supaya mengumpulkan bahan bukti untuk masalah air. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima kasih.

Masalah Papan Kenyataan : Minta kerjasama semua penghuni dan persatuan supaya menggunakan papan kenyataan dengan berhemat serta menurunkan pengumuman atau iklan yang akitivitinya telah dijalankan. Satu pengemasan papan kenyataan akan dijalankan tidak lama lagi. Tindakan akan diambil untuk mereka yang menyalahguna papan kenyataan. Harap maklum.

_______________________________________PERMOHONAN PENDAFTARAN DESA

  • Permohonan penginapan bagi Sidang Akademik 2010/2011 akan bermula pada 4 Mac 2010 jam 10.00 pagi dan akan tamat pada 24 Mac 2010.
  • Keputusan akan diumumkan bermula pada 1 April 2010 jam 9.00 pagi melalui portal Kampus Sejahtera.
  • Sekiranya anda ditawarkan penginapan, anda diwajibkan membuat pengesahan sama ada menerima atau menolak tawaran penginapan bermula 1 hingga 11 April 2010.
  • Sekiranya tiada pengesahan dibuat sehingga tamat tempoh penawaran iaitu 1 hingga 11 April 2010, pihak Jawatankuasa menganggap anda tidak berminat dan tawaran tersebut dianggap tertolak secara otomatik.
  • Pelajar yang telah mengesah dan menerima tawaran tetapi kemudiannya menarik diri sebelum semester bermula dengan mengemukakan alasan bertulis, tidak akan dikenakan apa-apa sewaan.
  • Pelajar yang telah mengesahkan penerimaan dan telah menginap di desasiswa selepas semester bermula, kemudian menarik diri dari menginap, pelajar tersebut akan dikenakan bayaran sewaan penuh satu semester.

0 comments:

Catat Ulasan

Pengikut