SELAMAT DATANG

Salam satu Malaysia, Satu aspirasi mahasiswa bersatu,

Laman blog ini merupakan Laman Blog Rasmi Majlis Penghuni Desasiswa Murni USM Kampus Kesihatan. Terima kasih kerana berkunjung ke laman blog ini. Semoga segala maklumat berkaitan Desasiswa Murni & MPDM dapat disampaikan dengan berkesan melalui blog ini. Sebarang maklumat aktiviti dan perancangan MPDM akan dikemaskini setiap masa melalui blog ini untuk memudahkan penghuni merujuk dan mendapatkan maklumat yang berkaitan. Terima Kasih

Pengumuman MPDM


Masalah Air : Minta kerjasama para penghuni supaya mengumpulkan bahan bukti untuk masalah air. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima kasih.

Masalah Papan Kenyataan : Minta kerjasama semua penghuni dan persatuan supaya menggunakan papan kenyataan dengan berhemat serta menurunkan pengumuman atau iklan yang akitivitinya telah dijalankan. Satu pengemasan papan kenyataan akan dijalankan tidak lama lagi. Tindakan akan diambil untuk mereka yang menyalahguna papan kenyataan. Harap maklum.

_______________________________________Ucapan Penggawa Desasiswa Murni

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan sekalung tahniah dan syabas di atas perlantikan Ahli jawatankuasa Majlis Penghuni Desasiswa Murni (MPDM) sesi 2010/2011. Selain itu, saya mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan juga kepada Biro Grafik dan Publisiti yang telah bertungkus-lumus untuk mengemaskini laman web MPDM ini.

Laman web ini akan menjadi satu media utama bukan sahaja di antara warga Desasiswa Murni, malah sangat berguna bagi seluruh warga USM. Saya berharap input/informasi yang terkini dan komprehensif di dalam laman ini amat dialu-alukan supaya dapat menyaingi perkembangan dunia ICT yang begitu pantas sekali. Akhir sekali, saya amat berharap supaya laman web MPDM akan menjadi wadah untuk berkongsi maklumat secara interaktif dalam kalangan penghuni Desasiswa Murni dan warga USM keseluruhannya.

Jadikanlah diri anda sebagai warga Desasiswa Murni yang aktif dengan menyertai pelbagai aktiviti yang dianjurkan oleh Majlis Penghuni Desasiwa Murni khasnya dan Universiti Sains Malaysia amnya demi untuk menempah tempat di Desasiswa untuk sidang berikutnya serta memperolehi pelbagai pengalaman.

“Memastikan Kelestarian Hari Esok”

Sekian, Terima kasih

__________________

Dr.Rushdan Hj. Ismail

Penggawa Desasiswa Murni

0 comments:

Catat Ulasan

Pengikut