SELAMAT DATANG

Salam satu Malaysia, Satu aspirasi mahasiswa bersatu,

Laman blog ini merupakan Laman Blog Rasmi Majlis Penghuni Desasiswa Murni USM Kampus Kesihatan. Terima kasih kerana berkunjung ke laman blog ini. Semoga segala maklumat berkaitan Desasiswa Murni & MPDM dapat disampaikan dengan berkesan melalui blog ini. Sebarang maklumat aktiviti dan perancangan MPDM akan dikemaskini setiap masa melalui blog ini untuk memudahkan penghuni merujuk dan mendapatkan maklumat yang berkaitan. Terima Kasih

Pengumuman MPDM


Masalah Air : Minta kerjasama para penghuni supaya mengumpulkan bahan bukti untuk masalah air. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima kasih.

Masalah Papan Kenyataan : Minta kerjasama semua penghuni dan persatuan supaya menggunakan papan kenyataan dengan berhemat serta menurunkan pengumuman atau iklan yang akitivitinya telah dijalankan. Satu pengemasan papan kenyataan akan dijalankan tidak lama lagi. Tindakan akan diambil untuk mereka yang menyalahguna papan kenyataan. Harap maklum.

_______________________________________.::Makluman::.

1.Pihak desasiswa Murni menerima banyak rungutan mengenai kotak-kotak yang diletakkan di koridor dalam desasiswa. Minta kerjasama penghuni untuk membersihkan kawasan koridor bilik anda dan memjaga kekemasan desa. 2. Pihak desa juga memberi peringatan kepada semua penghuni agar tidak menjemur pakaian didalam blok kecuali tempat-tempat yang sudah disediakan. 3 .Syampu dan sabun mandian juga ditegah dari ditinggalkan dalam tandas atau pantri 4. Para penghuni juga diminta untuk memberi kerjasama agar TIDAK MEMBELA KUCING ATAU MEMBERI MAKAN KEPADA KUCING. MANA-MANA PENGHUNI YANG DITANGKAP BERBUAT DEMIKIAN, AKAN DIKENAKAN TINDAKAN TATATERTIB (Picture from:http://www.clker.com/clipart-11806.html)

0 comments:

Catat Ulasan

Pengikut