SELAMAT DATANG

Salam satu Malaysia, Satu aspirasi mahasiswa bersatu,

Laman blog ini merupakan Laman Blog Rasmi Majlis Penghuni Desasiswa Murni USM Kampus Kesihatan. Terima kasih kerana berkunjung ke laman blog ini. Semoga segala maklumat berkaitan Desasiswa Murni & MPDM dapat disampaikan dengan berkesan melalui blog ini. Sebarang maklumat aktiviti dan perancangan MPDM akan dikemaskini setiap masa melalui blog ini untuk memudahkan penghuni merujuk dan mendapatkan maklumat yang berkaitan. Terima Kasih

Pengumuman MPDM


Masalah Air : Minta kerjasama para penghuni supaya mengumpulkan bahan bukti untuk masalah air. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima kasih.

Masalah Papan Kenyataan : Minta kerjasama semua penghuni dan persatuan supaya menggunakan papan kenyataan dengan berhemat serta menurunkan pengumuman atau iklan yang akitivitinya telah dijalankan. Satu pengemasan papan kenyataan akan dijalankan tidak lama lagi. Tindakan akan diambil untuk mereka yang menyalahguna papan kenyataan. Harap maklum.

_______________________________________BERITA TERKINI BAKTI SISWA PERDANA 2009

Bas disediakan pada 3hb Disember 2009 untuk ke Induk...... Bagi peserta yang ingin menaiki bas USM ke Induk, anda diwajibkan berkumpul di Foyer DESASISWA MURNI 4 pada 3hb Disember 2009, jam 8.30 pagi. Bas akan bertolak pada 9.00 pagi tepat..... Namun, kepada peserta yang ingin pergi ke Induk secara individu..... anda diwajibkan untuk mendaftarkan diri di Induk pada 3hb Disember 2009. Tempat pendaftaran akan diberitahu kemudian. Sampaikan mesej ini kepada peserta yang lain.... Sekian, harap maklum!!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Pengikut